Weidevogelbescherming, Kievit, Grutto en Scholekster, Steen- en Kerkuilen beheer, Mezen nestkasten, Gierzwaluw beheer, lezingen over vogels, vogelwerkgroep, VWGdeKulert, VWG de Kulert, Ossenbeemd, Milieu en natuurcentrum

Categorie: General Jaarbijeenkomst weidevogels den Bosch ca. 17.30 vertrekken

Uit
Vogelwerkgroep de Kulert
Jaarbijeenkomst weidevogels den Bosch ca. 17.30 vertrekken


22 februari 2017

Bert Joppe <bertjoppe@upcmail.nl>

9 feb. (1 dag geleden)
aan A.v, ad, Cor, Geboers, Bankers, Berkers, Maas, Harrie, Henk, Kuijpers, info, Johan, M.v., Vogels, ricus, slits, thijs, Tom, W.v., wilbert, mij, Annelies, Annie, Cor, herman

Beste allemaal

 

hierbij een bericht van het br.landschap voor diegene die mee willen graag even bij mij aanmelden.

 

gr Bert Joppe

 

tel 0493-315700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

From: Jochem Sloothaak

Sent: Wednesday, February 8, 2017 4:48 PM

To: weidevogelbeschermingbrabant@gmail.com

Subject: Digitale uitnodiging Jaaravond weidevogelbescherming 22 feb

 

Hallo weidevogelvrienden!

 

Vandaag hebben we de drukproef van het jaarverslag goedgekeurd. Dus, de drukkerij kan gaan rollen. Hopelijk is hij naar ieders tevredenheid. Ik zag wat e-mails voorbij komen van mensen die wilden carpoolen voor de jaaravond met zelf gefabriceerde programma’s.

 

In de bijlage daarom de digitale versie van de jaaravond en verder deze link naar de aankondiging op onze website: www.brabantslandschap.nl/actueel/activiteiten/provinciale-jaaravond-weidevogelbescherming. Dat kun je doorsturen naar collega vrijwilligers en betrokken boeren. Ik hoop dat jullie weer in grote aantallen naar het provinciehuis komen voor een interessante en gezellige avond en om onder andere de gedeputeerde te laten zien dat de weidevogelbescherming in Brabant volop leeft!

 

Met vriendelijke groet,

 

Ir. J. (Jochem) Sloothaak

Coördinator Soortenbescherming

 

 

Met het Interreg-project PARTRIDGE willen natuurorganisaties in Engeland, Schotland, Duitsland, België en Nederland in 10 demonstratiegebieden van elk 500 hectare laten zien dat er op het moderne platteland nog wel degelijk toekomst is voor de patrijs en andere akkervogels.

Volledige kalender bekijken

aadvanderpol

Reacties zijn gesloten.