Weidevogelbescherming, Kievit, Grutto en Scholekster, Steen- en Kerkuilen beheer, Mezen nestkasten, Gierzwaluw beheer, lezingen over vogels, vogelwerkgroep, VWGdeKulert, VWG de Kulert, Ossenbeemd, Milieu en natuurcentrum

Categorie: General Kersenboomgaard Uden

Uit
Vogelwerkgroep de Kulert
Kersenboomgaard Uden


3 juli 2016

From: peternoy@hetnet.nl
To: peternoy@hetnet.nl
Subject: Twintigjarig bestaan Udense Kersenboomgaard (zondag 3 juli a.s.) | locatie Patrijsweg Uden
Date: Mon, 30 May 2016 14:02:47 +0200

T.a.v. IVN/Vogelwerkgroep

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

De stichting Udense Kersenboomgaarden viert op zondag 3 juli a.s. het 20-jarig bestaan van d'n Ujese Boogerd. Ter gelegenheid van dit jubileum worden die dag van 10.30 tot 16.00 uur diverse activiteiten gehouden in de kersenboomgaard, gelegen aan de Patrijsweg te Uden-Zuid (nabij Lippstadtsingel). Er is een gevarieerd programma voor jong en oud samengesteld waaronder; om 10.30 uur opening door burgemeester Henk Hellegers, rondleidingen door de kersenboomgaard en het aangrenzende klimaatbos, livemuziek, koffie/thee/limonade en een puzzeltocht voor de kinderen. Kortom voor ieder wat wils!

 

Een vriendelijk verzoek om in uw eerstvolgende editie, of op een daarvoor geschikt moment, bijgaande aankondiging met betrekking tot ‘Twintigjarig jubileum Udense kersenboomgaard’ door middel van een afzonderlijk persbericht onder de aandacht van het publiek en/of aangesloten leden/donateurs te brengen.

 

Voor meer informatie zie het meegestuurde persbericht of kijk op www.kersenboomgaarden.nl. Voor vragen en/of interview kunt ook contact opnemen met de heer Albert van Rosmalen (voorzitter Stichting Udense Kersenboomgaarden), telefoonnummer: 0413-260126 / 06-46232187 of per e-mail: vanrosmalen@home.nl.

 

De meegestuurde foto's zijn vrij te gebruiken en zijn gemaakt tijdens het 15-jarig jubileum in 2011 (fotograaf: Peter Noy).

 

Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en alvast bedankt voor uw medewerking! J

 

Namens Stg. Udense Kersenboomgaarden,

Peter Noy (PR-Medewerker)

 

T : 0413-251691

M: 06-53811246

E : pknoy@hetnet.nl

W: www.kersenboomgaarden.nl

Volledige kalender bekijken

aadvanderpol

Reacties zijn gesloten.