Weidevogelbescherming, Kievit, Grutto en Scholekster, Steen- en Kerkuilen beheer, Mezen nestkasten, Gierzwaluw beheer, lezingen over vogels, vogelwerkgroep, VWGdeKulert, VWG de Kulert, Ossenbeemd, Milieu en natuurcentrum

Landelijke dag “Natuur in het Boerenland” 16 februari voor boeren en vrijwilligers

Uit
Vogelwerkgroep de Kulert

Op 16 februari wordt er weer een landelijke dag natuur in het boerenland georganiseerd. Het gaat over natuurbescherming in het algemeen en bescherming van boerenlandvogels in het bijzonder. Zowel bedoelt voor boeren en vrijwilligers. Wij gaan als VWG de Kulert ook naar Utrecht met de trein. Willen jullie mee laat even weten aan de coordinator, aadvanderpol@gmail,com

Aanmelden kunnen jullie hier: aanmelden .

Hieronder het programma .


aadvanderpol

Reacties zijn gesloten.