Weidevogelbescherming, Kievit, Grutto en Scholekster, Steen- en Kerkuilen beheer, Mezen nestkasten, Gierzwaluw beheer, lezingen over vogels, vogelwerkgroep, VWGdeKulert, VWG de Kulert, Ossenbeemd, Milieu en natuurcentrum

Bij ons in de tuin wintergasten in de sneeuw

Uit
Vogelwerkgroep de Kulert

Bij ons in de tuin op zondag 7 februari en drukte van jewelste aan tuinvogels. Vinken, heggenmussen, mussen, groenlingen, roodborsten, pimpelmezen, koolmezen, merels en duiven. Wat de foto’s laten zien is ook een zekere hiërarchie. Boven aan de groenling. Als deze aan het eten is wijkt iedere vogel. Daarna komt de vink en vervolgens de mezen. Op de grond is de merel de baas. Hij duldt geen vink om zich heen. Verder waren er 2 roodborsten. Heel bijzonder daar deze normaal alleen zijn. Zij verjagen elkaar dan ok steeds.

Hieronder een rapportage van de foto’s ervan zonder commentaar.

aadvanderpol

Reacties zijn gesloten.